Friday, 26 July 2013

wah,,! dah lame x update blog nie . dah lame jgak x layan perasaan sorang2 nie -,- rindu sangat rasenye. now aku kt dungun alhamdulilah lepas masok untuk sem 2 . sekarang dah x ble  main2 okey kena study betol2 nie . macam perpatah yang shaheizy sam cakap tu i don't want banana fruit two time HAHA.! 

sebenarnye skrg nie tengah bosan tak tahu nak buat ape . so alang2 tengah buka laptop nie . try lah bukak blogger yang dah lame x buka nie. ye lah macam aku cakap tadi dah lame x layan perasaan sowg2kan .dulu time baru buat jewh rajin nk updaye . now dh malas HAHA.! malas semakin berleluase dalam diri aku nie . x ade ubat yang bole ubat penyakit nie .. 

mybe lepas nie aku rajin kowt update blog nie , sbb banyak cite yang aku nak cite . HEHE .! gosip..! girl biase lah .. mne bole rengang ngn gosip kan .. oh god.! HAHA. dah macam mak cik2 jewh . ye lah owg2 tua kan ade jugak yang suka bergosip nie ...  tapi PERKATAAN yang sesuai untuk dowg mengumpat kowt not gosip HAHA.! ye lah. 


nie lah contoh nye .. HAHA.! suda-suda jangan nak merepek kat cini .

okey stop sampai sini lee dulu ek .. 
bye-bye guys.! peace =D

Tuesday, 25 December 2012

B.B.Q with my luvly frendz.!

               in memory


















I hope our friendship would last indefinitely as long as I live.















  You all are my friends who I love very much.!

 wherever you are all the best I always pray for my friend .. good and the bad we are all together. may yield extended age all of us. amin.



Thursday, 18 October 2012

R.I.N.D.U


rindu die dah lame x jumpe and lepak bersama.. die lah kawan y selalu menemani sye mse sekolah . mase kt sekolah die lah y paling gile . hehehe .! dulu hobi die gigit owg,skrg sye dh x tau ape hobi die.. (jgn mara ek ..) skrg die dh bljar jaoh dari sye . rindu sgt kt die .. sedih bile ingt kenangan dulu-dulu ;( . ' awk adelah kawan y paling sye syg sbb awk byk tolong sye . ajar sye . nasihat kt sye . sye hargai semua tu .. tpi skrg sye ase sye rindu kn bende tu semua . sye nk awk slalu ,sye nk awk ngn sye cm dulu .sye rindukan saat tu .. 



nie lah kawan saye tu nme die noraziela kusin . panggil jewh die eyla . 
umur die same ngn saya.
die tinggal kt area setapak k.L.
die dh ade bf . tettt . hehehehe

Wednesday, 17 October 2012


Today i make BLUEBERRY CHEESE CAKE  it's yummy

'TARAAA'

this is no my first time i make cake but this is my first i make cheese cake to my dad . hehehehe .. i hope he likes my cake =)



Tuesday, 9 October 2012

Ape iTu S.A.H.A.B.A.T

SAHABAT .. sahabat ialah seorang kawan yang bole memahami kita dalam pelbagai keadaan yang kite lalui. kadangkala die bole menjadi musuh kite .semasa tiada persefahaman... ini sahabaat saya yang memahami saya semasa saya belajr di UiTM jengka. =D die banyak bagi semanagt pada saya bile saye down and she always make me smile =) .